Unge Torp var humanist!

Jeg er blitt minnet om de siste dagene at jeg som tenåring meldte meg inn i Human-Etisk Forbund. Dette skyldes kanskje ikke helt at jeg ble ateist, men mer at jeg var rimelig “fed up” av dobbeltmoralen i kristelige kretser.
Mitt medlemsskap varte et års tid, og så fikk jeg et reelt møte med Jesus.
På bildet er jeg sammen med Billy Graham, verdens ledende predikant etter andre verdenskrig. Dette bildet ble tatt da jeg var ungdomsformann for Billy Grahams Norgeskampanje i 1978, 21 år gammel. Unødvendig å si at jeg da ikke lenger var medlem av Human Etisk Forbund :-)

About Jan-Aage Torp

My wife, Aina, and I pastor Oslokirken together. We work in several nations of the world. I am a member of the International Coalition of Apostles (ICA).
Gallery | This entry was posted in Norsk, Torp & Co. Bookmark the permalink.