Helbredelsens to sider – og Jon Kvalbein

Jon Kvalbein

Jon Kvalbein har et interessant innlegg i dagens Korsets Seier.

Det er mye jeg er uenig i her.

Men jeg vil tydelig fastslå at Jon Kvalbein er en flott bror i Kristus. En riktig hedersmann er han også! Jeg har fått viktige råd av ham gjennom årene, spesielt rundt bibelsyn.

Her ligger jeg på overvåkningen ved St. John's Hospital i St.Paul, Minnesota. (Foto: Aina Torp)

Men så vil jeg understreke at det er to sider ved helbredelse i moderne karismatikk og pinsebevegelse.

For det første, vi tror på helbredelse ved Jesu fullbrakte verk på Golgata! Derfor ber vi frimodig og troessterkt om helbredelse!

For det andre, vi skjønner ikke alltid hvorfor helbredelsen drøyer, og hvorfor helbredelse ikke alltid skjer.

Denne to-sidigheten lever vi godt med, vel vitende om Pappa Guds kjærlighet!

Så et vitnesbyrd: 26.februar i vinter ble helbredelsespredikanten Jan-Aage Torp alvorlig syk, ja dødssyk. Mens Aina & jeg prekte i Minneapolis. I løpet av timer gikk jeg fra å være frisk til å ligge for døden. Streptokokker, som jeg oppfattet som en mild forkjølelse, slo til for fullt og trigget diabetiske reaksjoner i kroppen min. I ambulansen holdt personalet på å miste meg. Takket være medisinsk personell, min hustrus kjærlighet, og de troendes forbønner verden over overlevde jeg! All ære til Gud. Jeg lå på overvåkningen i USA i fem døgn, betalt av reiseforsikringen (!), og kom hjem til Norge i rullestol. I flere dager kunne jeg ikke gå. Takket være dyktig fysioterapeut (fra Misjonssambandet!) har jeg nå gjenvunnet evnen til å gå, og jeg nærmer meg friskmelding.

Men jeg tror 100 prosent på helbredelse. Ved Hans sår har jeg fått legedom!

About Jan-Aage Torp

My wife, Aina, and I pastor Oslokirken together. We work in several nations of the world. I am a member of the International Coalition of Apostles (ICA).
Gallery | This entry was posted in Norsk, Torp & Co. Bookmark the permalink.