Min katolske media-trening på Hatch End

Catholic Radio and Television Centre lå i Hatch End

Min kone Aina & jeg tilbrakte forrige uke i Watford på Mark Stibbes Father Heart Trust for en utrolig uke med Guds Farshjerte-budskapet.

Mens vi var i Watford, mintes jeg med glede den tre uker lange treningen jeg mottok på Hatch End, rett ved Watford, i august 1981. Jeg mottok et stipend fra “Kristelig Kringkastingslag” (som nå heter Familie & Medier), og studerte intensivt ved Catholic Radio and Television Centre. Erkebiskop Agnellus Andrew var grunnlegger og leder av senteret som trente katolske prester for media, i tillegg til hans rolle i Vatikanet som visepresident emeritus for pavens kommisjon for sosial kommunikasjon. I min tid ved Hatch End var vi rundt 20 studenter, for det meste katolske munker, men også 4-5 protestanter fra Norge. Det var et utrustende kurs som lærte meg A-Å for radio og TV.

Takket være erkebiskop Agnellus Andrew og hans høyt kvalifiserte stab har jeg vært i stand til å formidle Guds rikes budskap på sekulært TV i Norge minst 300 ganger på de siste 19 årene, og enda mer i sekulær radio.

About Jan-Aage Torp

My wife, Aina, and I pastor Oslokirken together. We work in several nations of the world. I am a member of the International Coalition of Apostles (ICA).
Gallery | This entry was posted in Norsk, Torp & Co. Bookmark the permalink.